Tampereen kauppakamarilehti

YRITYKSET KERTOVAT

Järjestä tehokas kokous Holiday Inn Tampere - Central Station -hotellissa

Julkaistu 02.10.2017
Central Station -hotelli on ideaali paikka kokousten järjestämiseen. Keskeinen ja helposti saavutettava sijainti säästää kokoustajien aikaa, ja nykyaikainen tekniikka helpottaa omien ja hotellin laitteiden välillä operoimista. IHG-hotellien oma varaajille suunnattu kannusteohjelma hyödyttää keskittäjiä sekä majoitus- että kokousvarauksista.

Holiday Inn Tampere - Central Station -hotellin boardroom-tyylinen kokoustila soveltuu 2-10 henkilön palavereihin. Rauhallinen toisen kerroksen kokoustila on varustettu suurella LCD-näytöllä sekä dataprojektorilla, joten palaveritekniikka on nopeasti kytketty esittäjän laitteeseen. Kattava maksuton langaton internet varmistaa nopean tiedonsiirron verkosta. Mikäli tiedossa on todella suurien datamäärien siirtoa, kannattaa internet-yhteydeksi valita hotellin Premium-verkko pientä maksua vastaan. Pikkujoulukauden lähestyessä voit yhdistää helposti ja mukavasti palaverin päätteeksi yhteisruokailun ravintola Martinan tunnelmassa.

”Asiakkaille tehokkuutta tuo myös kokouspaikan tavoittamiseen liittyvä ajansäästö. Holiday Inn -hotelli sijaitsee ideaalisesti Tampereen keskellä, aivan juna-aseman kupeessa. Itse asiassa laituri 1 pitkin pääsee suoraan hotellin sisäänkäynnille, näin siirtymiseen junalta hotelliin ja päinvastoin kuluu vain muutama minuutti aikaa”, kertoo hotellinjohtaja Timo Haapanen. ”Myös autoilevat asiakkaat pääsevät helposti hotellimme kiinteistössä sijaitsevaan parkkihalliin”, jatkaa Haapanen. Hi tre central conference room DSC 7755

IHG Business Rewards on InterContinental Hotels Groupin kansainvälinen asiakasohjelma, jonka avulla tilaisuuden varaaja voi kerätä henkilökohtaista hyvää tai hyödyntää yrityksen käyttöön lisäetuja. Varaamalla kokouksen, majoituksen tai ravintolatilaisuuden, varaaja ansaitsee IHG Rewards Club -pisteitä. Kertyneiden pisteiden avulla jäsen voi sitten ostaa erilaisia henkilökohtaisia palvelu- ja tavarapalkintoja tai vaihtaa pisteet kokouskreditiksi seuraavaa tilaisuutta varten. Ja mikä parhainta jäsenyyden avulla pisteitä voi kerätä kaikkialla Euroopassa ohjelmassa mukana olevista IHG-ryhmän hotelleista. Kysy lisää hotellistamme loppuvuoden lisäpistekampanjoista ja kerrytä yritykselle parhaita bisnesetuja. Tai katso lisää tästä linkistä www-sivuiltamme.

Hotellinjohtajan vinkit tehokkaaseen kokoukseen:
• Kutsu koolle vain ne ihmiset, joita kokouksessa todella tarvitaan.
• Tehokkaassa kokouksessa on yleensä vähemmän kuin 10 henkilöä.
• Valitse keskeinen sijainti kokouspaikalle.
• Keskitä kokousjärjestelyt samalle järjestäjätaholle, jotta voit hyötyä keskittämiseduista.

Lisätiedot:
Holiday Inn Tampere - Central Station, Rautatienkatu 21, 33100 Tampere