Tampereen kauppakamarilehti

YRITYKSET KERTOVAT

OP-yritysmobiililla laskutat, maksat ja seuraat

Julkaistu 16.06.2017
Onko yrityksesi arki liikkuvaa ja päivittäisasiointi siirtynyt yhä mobiilipainotteisemmaksi? OP-yritysmobiili on yrittäjän arjeksi kehitetty mobiilisovellus, jolla yrityksesi päivittäisen talouden hoitaminen sujuu vaivattomasti.

"Yrityksille tarkoitettu mobiilipalvelumme tarjoaa yrityksellesi tulevaisuuden asiointikanavan, jonka palvelut linkittyvät tiiviisti yrityksesi arjen ympärille", Esa Maijala, konseptipäällikkö, OP

Kaipaatko palvelua, jolla asiat hoituvat helposti ajasta ja paikasta riippumatta? Vastauksemme tähän tarpeeseen on täysin uudenlainen OP-yritysmobiili, joka tarjoaa yrityksellesi kaikki oleelliset palvelut liiketoimintasi sujuvoittamiseksi.

Pääset kokeilemaan palvelua vaikkapa kotisohvalta lataamalla OP-yritysmobiilin omalle laitteellesi AppStoresta tai Play-kaupasta sivun laidasta löytyvistä painikkeista. Sovellus on ilmainen, ja esittelytila toimii ilman erillisiä tunnuksia saman tien.

OP-yritysmobiili sisältää peruspalvelut, joilla hoidat yrityksesi arkiset pankkiasiat helposti. Lisäksi käytössäsi on aivan uudenlainen, mobiili laskutuspalvelu asiakas- ja tuotehallinnan tueksi. Palvelussa seuraat helposti yrityksesi laskutustietoja, ja voit toimittaa laskuja asiakkaillesi haluamallasi tavalla.

Palvelun tuottaa OP-Prosessipalvelut Oy.

https://uusi.op.fi/yritykset/maksuliike-ja-kassanhallinta/yrityksen-sahkoiset-palvelut/op-yritysmobiili